петок, 29. јули 2022. Вести денес: 117
home Скопје

Делови од Аеродром, Бутел и Ѓорче Петров утре ќе останат без струја

Делови од Аеродром, Бутел и Ѓорче Петров утре ќе останат без струја

Заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 30.04.2020 година ( четврток ), без електрична енергија ќе останат:

-од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од  дел од ул. „Црногорска“ во општин Ѓорче Петров.

-од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од  дел од ул. 1616 во општина  Аеродром.

-од 08:30 до 14:00 часот, корисниците од   дел од село Кучково.

-од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул.  „Петар Манџуков“ бр. 75 и 77 во општина Бутел.

Коронавирус