вторник, 28. септември 2021. Вести денес: 88
Во живо

Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Вевчани

home Скопје

Дел од општина Сарај утре ќе остане без вода

Дел од општина Сарај утре ќе остане без вода

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје,  по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација, ги известува граѓаните дека:

на ден 14.09.2021 година (вторник), pоради чистење и дезинфекција на резервоарот за питка вода во с. Бојане во периодот од 08:00 часот до 14:00 часот, прекин во водоснбдувањето ќе имааат корисниците од  село Бојане во општина Сарај.

Коронавирус