четврток, 22. август 2019. Вести денес: 100
home Скопје

Дел од општина Центар и село Усје утре без струја

Дел од општина Центар и село Усје утре без струја

Дел од корисниците од улицата „Питу Гули“ со броевите 20, 22 и 24 во општина Центар утре од 9:00 до 12:00 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Од 10:00 до 11:00 часот без струја ќе бидат и корисниците од улица „4“ во село Усје.

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје, причина за прекинот во снабдувањето со електрична енергија е изведувањето планирани технички зафати во дистрибутивната мрежа од страна на ЕВН Македонија АД