понеделник, 23. мај 2022. Вести денес: 156
home Скопје

Дел од населба Аеродром во понеделник без вода

Дел од населба Аеродром во понеделник без вода

Најавениот приклучок на улица 1615 бр.4 (Новопроектирана) во населба Аеродром, поради технички причини е одложен за 25.12.2017 г. (понеделник).

Прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.1615 од 09:00 часот до санирање.

Коронавирус