среда, 18. мај 2022. Вести денес: 0
home Скопје

Дел од корисниците од општина Кисела Вода утре без струја

Дел од корисниците од општина Кисела Вода утре без струја

РЦУК-Скопје по известување добиено од „ЕВН Македонија“ АД информира дека утре од електро – системот во Град Скопје ќе бидат исклечени дел од корисниците од општина Кисела Вода.

Во периодот од 09:00 до 14:00 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата Милан Мијалковиќ во Пржино, а од 09:00 до 12:00 часот корисниците од улица Банско бр.3 во наслеба Црниче.

Коронавирус