четврток, 28. мај 2020. Вести денес: 127
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

Дел од Кисела Вода утре без вода

Дел од Кисела Вода утре без вода

Од ЈП Водовод и канализација е добиено известување дека и на ден 12.07.2019 г. заради дефект на водоводна цевка со пречник 150mm на Бул. „Србија“ бб, (инаку, водата е затворена на 11.07.2019 во 15:30 часот) па, без  водоснабдување ќе бидат дел од корисниците на Бул. „Србија“ – на потег од Кружниот тек кај Цементарница до сервис Скендеровски, до завршување на дефектот. (Општина Кисела Вода)

Коронавирус