понеделник, 3. октомври 2022. Вести денес: 128
home Скопје

Дел од Карпош во недела без вода

Дел од Карпош во недела без вода

Без вода во недела на 11 февруари од девет часот ќе останат корисниците од улиците „Михаил Цоков“ на потегот од булевар Илинденска до „Орце Николов“ и на Илинденска на потегот од Рузвелтова до „Наум Наумовски Борче“.

Прекинот со водоснабдување е поради дефект на два затварачи ф-400мм на булеварот Илинденска, раскрсница со улицата „Михаил Цоков“ и ќе трае се до санирање на дефектот.

Коронавирус