вторник, 26. мај 2020. Вести денес: 0
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

Дел од Карпош утре без вода

Дел од Карпош утре без вода

Од ЈП Водовод и канализација е добиено известување дека на ден 03.07.2019 година,  поради уличен дефект од Ф 150 мм на ул. „Миладин Поповиќ“ бр.8 , без водоснабдување од 08:30  часот до санирање на дефектот ќе останат корисниците од ул.„Миладин Поповиќ“ .

Оваа улица која ќе остане без вода се наоѓа во општина Карпош.

Коронавирус