сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 1
home Скопје

Дел од Чаир утре ќе остане без вода

Дел од Чаир утре ќе остане без вода

Од ЈП Водовод, добиено е  известување дека на ден 20.11.2019 година  (среда), е планирана следнита најава и тоа:

-поради реконструкција на противпожарен хидрант на  Бул.Босна и Херцеговина (до Порше) , без водоснабдување  од 08:00 часот до 12:00 часот ќе останат корисниците од Бул.Босна и Херцеговина (до Порше) во општина Чаир.

Коронавирус