недела, 29. ноември 2020. Вести денес: 0
home Скопје

Д-р Нелоска: Две години ниту шајка не заковаа ниту улица асфалтираа, а промовираат проект од половина милијарда евра

Д-р Нелоска: Две години ниту шајка не заковаа ниту улица асфалтираа, а промовираат проект од половина милијарда евра

Две години ниту шајка не заковаа ниту улица асфалтираа, а промовираат проект од половина милијарда евра, изјави денеска д-р Ленче Нелоска од ОК Ѓорче Петров на ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус