среда, 30. септември 2020. Вести денес: 61
home Скопје

Чистење и хлорирање на резервоарот за вода во Сопиште, утре можни прекини во водоснабдувањето

Чистење и хлорирање на резервоарот за вода во Сопиште, утре можни прекини во водоснабдувањето

Во селото Сопиште утре се можни мали прекини во водоснабдувањето поради чистење и хлорирање на резервоарот за питка вода „Сопиште“.

Прекините се можни од 9 часот и би траеле до завршување на интервенцијата.

Коронавирус