четврток, 2. декември 2021. Вести денес: 188
home Скопје

Четири дена изменет сообраќаен режим на „8 Септември“ и “Илинденска“

Четири дена изменет сообраќаен режим на „8 Септември“ и “Илинденска“

Виадукт трејд известува дека денес на ден 13.11.2019 (среда) ќе се започне со изведување геодетско снимање.

Истото ќе се реализира на дел од бул. 8ми Септември од крстосница со бул. Илинден до крстосница со бул. Митрополит Теодосиј Гологанов, за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај, во времетраење од 4(четири) дена.

Коронавирус