сабота, 4. декември 2021. Вести денес: 41
home Скопје

Четири дена без вода ќе останат овие скопски села

Четири дена без вода ќе останат овие скопски села

Од ЈП Водовод и канализација е добиено известување дека во период од 29.09.2020 до 02.10.2020 година, поради чистење и дезифекција на резевоар во с.Љубин, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на селата: Љубин, Сарај, Глумово и с.Матка.

Водоснабдувањето ќе биде во прекин во период од 09:00 до 13:00 часот.

Коронавирус