вторник, 26. мај 2020. Вести денес: 23
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

Цела улица во Центар утре ќе остане без вода

Цела улица во Центар утре ќе остане без вода

Од ЈП Водовод и канализација е добиено известување дека на ден 27.07.2018 год. (петок), заради изведување на водоводен приклучок на водоводна мрежа со пречник 80 мм на ул. Благоја Давков бр. 18, без водоснабдување од 10:00 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од истата улица во општина Центар.

Коронавирус