вторник, 21. јануари 2020. Вести денес: 156
home Скопје

Цела населба Лисиче во понеделник без вода

Цела населба Лисиче во понеделник без вода

ЈП Водовод и Канализација – Скопје ги известува своите корисници дека како резултат на изведување на технички зафат на ден во понеделник 26.08.2019 од 7:30 часот до завршување на интервенцијата, водоснабдувањето ќе биде прекинато во целата населба Лисиче.

-Имено би сакале да ве информираме дека во тој период ќе бидат инсталирани “затварачи” кои во иднина ќе обезбедат парцијален прекин на водоснабдувањето, односно само во деловите каде евентуално би се појавил дефект. Со ова ќе се надмине досегашниот проблем за прекин на водоснабдувањето во целиот реон, информираат од ЈП „Водовод и канализација“.