четврток, 25. февруари 2021. Вести денес: 90
home Скопје

Бутел како Калкута (ФОТО)

Бутел како Калкута (ФОТО)

Бутел периодов е налик на пазарите во Калкута, зеленчук се продава буквално на среде улица.

Уште пострашно е што овој пазар на среде улица се наоѓа веднаш до општинската зграда, паркингот кој се наоѓа пред општинската зграда и амбулантата во Бутел е целосно узурпиран, едноставно луѓето не можат да се разминат со своите автомобили, се чека и по 10 минути во место.

Коронавирус