сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Бутел 1 и Радишани во вторник ќе останат без вода

Бутел 1 и Радишани во вторник ќе останат без вода

Поради планирана техничка интервенција на трафостаница во Пумпена станица БУТЕЛ, на ден 24.04.2018 година (вторник) ќе има прекин на водоснабдување во период од 08:00 до 14:00 часот.

Без вода ќе бидат населбите Бутел-1 и Радишани, како и стопанските субјекти на северната страна на ул.Босна и Херцеговина (ЕВН, Железничка станица Скопје Север, Еуро Табак, Едел-Пром, Фурна Диме, Шкода).

Коронавирус