четврток, 21. септември 2023. Вести денес: 108
home Скопје

БЛОКИРАНИ СИТЕ ПАТИШТА ДО МНТ: Пријава за поставена бомба, полицијата е на лице место

БЛОКИРАНИ СИТЕ ПАТИШТА ДО МНТ: Пријава за поставена бомба, полицијата е на лице место

Блокирани сите патишта кои водат до Македонскиот народен театар поради пријава за поставен екплозив, објави ТВ21.

Како што пренесуваат, полицијата се наоѓа на лице место, засега нема информации дали пријавата е лажна.