петок, 30. октомври 2020. Вести денес: 125
home Скопје

Бидете дел: Во недела коњички турнир „Златна потковица“ во општината Ѓорче Петров

Бидете дел: Во недела коњички турнир „Златна потковица“ во општината Ѓорче Петров

Здружение на фармери „Златна потковица“ организира меѓу општински коњички турнир на 5 мај 2019 година во атарот на Ново Село кај црквата св. Арангел Михаил, општина Ѓорче Петров.

Од Здружението информираат дека манифестацијата ќе започне во 11 часот.

Повеќе детали околу настанот можете да најдете на Фејбсук страната „Златна потковица“ ТУКА.

Коронавирус