вторник, 18. јануари 2022. Вести денес: 82
home Скопје

Без вода утре неколку улици во Центар

Без вода утре неколку улици во Центар

Без вода утре од 9 часот ќе останат корисниците од улицата „Мирче Маца“ и околните улички во Општина Центар.

Прекинот е поради дефект на приклучна цевка на улицата „Кеј 13ти-Ноември“ бб, кај старата автобуска станица кај Дрво Декор и ќе трае се до санирање на дефектот.

Коронавирус