четврток, 6. октомври 2022. Вести денес: 80
home Скопје

Без вода утре неколку делови од општина Карпош

Без вода утре неколку делови од општина Карпош

ЈП Водовод и Канализација известува дека на ден 25.02.2021 година ( четврток ) поради дефект на приклучна цевка од Ф – 1 цол на ул. Дрезденска бр.26, во периодот од 10.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат корисниците од следниве улици:

Ул. Дрезденска, Њуделхиска, Наум Евро, Панче Пешев, Бахар Моис, Римска и Атинска, како и дел од корисниците од ул. Анкарска. ( општина Карпош )

Коронавирус