четврток, 9. јули 2020. Вести денес: 100
МЕГА БОМБА

АУДИО: Заев вели дека се договарал со Мијалков и знаел дека Шилегов бил криминоген

home Скопје

Без вода утре делови од општина Ѓорче Петров

Без вода утре делови од општина Ѓорче Петров

Прекин во водоснабдувањето утре од 9 часот до завршувањето на интервенцијата ќе имаат корисниците од улиците „Крсте Раковски“, „Атанас Иљоски“, „Вера Циривири Трена“, „Македонска преродба“, „Шидска“, „Јосиф Даскалов“, „Никола Вукмировиќ“, „Црногорска“, „Ѓурчин Кокале“, „Крушевска“, дел од „Борис Сарафов“, „Радушка“ и „Ангел Винички“ во општина Ѓорче Петров.

РЦУК по известување од ЈП Водовод и канализација соопшти дека прекинот во водоснабдувањето е поради реконструкција на водоводна мрежа ф-400 мм на улиците „Радушка“ и „Вера Циривири Трена“ во населбата Ѓорче Петров.

Парламентарни избори 2020