четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 142
home Скопје

Без вода утре делови од Гази Баба и Центар

Без вода утре делови од Гази Баба и Центар

Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување дека на ден 25.11.2020 (Среда), поради уличен дефект на цевка со пречник од ф80мм на ул.Роза Луксембург помеѓу бр.17 и 19, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Роза Луксембург, дел од Петар Поп Арсов, дел од 9-ти Мај, дел од Христо Смирненски, дел од Митрополит.Т.Гологанов, дел од Костурски Херои, дел од Борка Талевски и дел од Диме Аницин во време од 09:00 часот до санирање на дефектот. (општина Центар);

Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување дека на ден 25.11.2020 поради изведување на водоводен приклучок на цевка со пречникф-100мм на Коце Металец бб, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од истата улица, објектите на: амбулантата „Железара“ и „Ремедика“.. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со активностите. (општина Гази Баба);

Коронавирус