сабота, 28. ноември 2020. Вести денес: 62
home Скопје

Без вода утре дел од Автокоманда

Без вода утре дел од Автокоманда

Од ЈП Водовод и канализација е добиено известување дека, заради дефект на водоводна цевка со пречник 100 мм на ул. „Јани Лукровски“ бр. 8 и бр. 10, на ден 01.08.2019 год. (четврток), без водоснабдување од 09:00 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисницитге од високата зона во нас. Автокоманда во општина Гази Баба.

Коронавирус