вторник, 18. јануари 2022. Вести денес: 53
home Скопје

Без вода улица „Серава“

Без вода улица „Серава“

ЈП Водовод и Kанализација-Скопје известува дека денеска од 11 часот без вода ќе бидат дел од корисниците на ул. „Серава“ 22, во Општина Чаир, поради дефект на ППХ ф 80 мм на таа улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од од 11:00 часот до санирање на дефектот.

Коронавирус