четврток, 23. јуни 2022. Вести денес: 27
АКТУЕЛНО

Падна владата во Бугарија, Кирил Петков повеќе не е премиер

home Скопје

Без вода улица Козле, а овие улици ќе бидат со намален притисок

Без вода улица Козле, а овие улици ќе бидат со намален притисок

Ве известуваме дека на ден 19.05.2022год.(Четврток),поради санирање на уличен дефект од Ф-80 мм на ул.Козле бр.47во населба Козле,со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на ул.Козле од бр.1 до бр.55 и со намален притисок ул.Милан Марковиќ и ул.Крчин од 09:40 часот до завршување со активностите.

Коронавирус