четврток, 9. февруари 2023. Вести денес: 88
home Скопје

Без вода неколку амбасади во Скопје

Без вода неколку амбасади во Скопје

Поради промена на затвoрач (шибер) од ф-50мм на ул. „376“, расрксница со ул. „Максут Садик“ Општина Чаир, без вода за пиење од 9:30 часот ќе бидат Американската амбасада, Турската амбасада, Албанската амбасада и Косовската амбасада.

Од истите причини и во истиот период без вода за пиење ќе бидат и корисниците на раскрсница прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.„376“, ул. „Максут Садик“, ул.„Банатска“ и ул.„Јоаким Крчовски“.