вторник, 19. октомври 2021. Вести денес: 198
home Скопје

Без вода корисниците во селото Усје и во дел од улиците „Димо Хаџи Димов“ и „Михаил Ефтихиј“

Без вода корисниците во селото Усје и во дел од улиците „Димо Хаџи Димов“ и „Михаил Ефтихиј“

Прекинато водоснабдување до санирање на дефектот денеска имаат корисниците во селото Усје – ниска зона и дел од улиците „Димо Хаџи Димов“ и „Михаил Ефтихиј“ во општина Кисела Вода.

Од ЈП Водовод и канализација информираат дека прекинот на снабдувањето со вода за корисниците во селото Усје – ниска зона е поради дефект на ППХ  на ул.„1“.

Прекинот на снабдувањето со вода за корисниците во дел од улиците  „Димо Хаџи Димов“ и „Михаил Ефтихиј“ е поради уличен дефект ф 100 мм на ул. „Димо Хаџи Димов“ бр.41.

Локални избори 2021