сабота, 11. јули 2020. Вести денес: 103
МЕГА БОМБА

Заев договора да паднат судски предмети, „позадински комбинациите се правени со Катица, Оливер, со Радмила“

home Скопје

Без вода корисниците на улицата „Јордан Мијалков“

Без вода корисниците на улицата „Јордан Мијалков“

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради дефект на приклучна цевка од ф – 1 цол на ул. „Јордан Мијалков“ бр.64, во периодот од 9 часот па до отстранување на дефектот без вода ќе останат дел од корисниците од ул. „Јордан Мијалков“, како и објектот на поликлиниката „Неуромедика“ (општина Центар).

Парламентарни избори 2020