понеделник, 14. јуни 2021. Вести денес: 37
home Скопје

Без вода делови од општина Чаир и Центар

Без вода делови од општина Чаир и Центар

Заради отстранување дефект на водоводна цевка со пречник 250mm на ул. „Македонско Косовска Бригада“ бр. 41, од 08:30 часот до завршување на интервенцијата, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. „Македонско Косовска Бригада“ – крак 11, Ресторанот „Аванти“, Трговскиот центар „Рентал Поинт“ и објектите во кругот на касарната „Илинден“ во општина Чаир.

Заради отстранување дефект на приклучна водоводна цевка со пречник 3 цола, од 09:00 часот до завршување со активностите, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. „Цицо Поповиќ“ во општина Центар.

ЕУРО 2020

Македонија