среда, 22. јуни 2022. Вести денес: 144
АКТУЕЛНО

Падна владата во Бугарија, Кирил Петков повеќе не е премиер

home Скопје

Без вода дел од корисниците на ул. Димо Хаџи Димов

Без вода дел од корисниците на ул. Димо Хаџи Димов

Јп Водовод и канализација известува дека на ден 21.05.2022 поради уличен дефект ф 100 мм на ул.Димо Хаџи Димов бр.111а, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Димо Хаџи Димов од 11:00 часот до санирање на дефектот.

Коронавирус