среда, 5. октомври 2022. Вести денес: 108
home Скопје

Без струја утре неколку скопски општини

Без струја утре неколку скопски општини

ЕВН информира дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 04.03.2021 година ( четврток ), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

–  од 10:30 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул. Милан Мијалковиќ и Кара Трифун ( општина Кисела Вода ),
–  од 07:30 до 15:30 часот, корисниците од ул. Лазар Поп Трајков, броеви 22 до 33, ул. Габреж, броеви 4 до 19, ул. Ташко Караџа, броеви 19 до 24. ( општина Гази Баба ),
–  од 08:30 до 13:00 часот, корисниците од дел с.Глумово, Шишево и Матка ( Општина Сарај ),
–  од 08:30 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул.Драчевски Пат подул 2 во Драчево (општина Кисела Вода ).

Коронавирус