сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 24
home Скопје

Без струја утре делови од Сарај и Аеродром

Без струја утре делови од Сарај и Аеродром

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 13.11.2019 година (среда), поради закажани технички зафати без електрична енергија ќе останат делови од општините Сарај и Аеродром.

– од 09,00 – 10,00 часот, корисниците од село Ласкарци, село Арнакија и селата Семениште. Буковиќ и Чајлане (о. Сарај);

-од 12.00 – 15.30 часот, дел од корисниците од ул. 23 Октомври до број 25 (о. Аеродром) и

-во време од 08,30 – 11,30 часот корисниците од ул. Јован Кукузел, ул. Гаврил Константиновиќ, дел од ул. Ернест Телман и ул. Благоја Мучето (о. Аеродром).

Коронавирус