четврток, 2. јули 2020. Вести денес: 9
МЕГА БОМБА

АУДИО: Објавена нова бомба за Заев – „Маме ќе им e*aм на сите што ќе влезат кај мене во коалиција“

home Скопје

Без струја утре делови од Сарај, Ѓорче Петров и Карпош

Без струја утре делови од Сарај, Ѓорче Петров и Карпош

Во периодот од 12:30 до 15:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од дел од улицата „Дрезденска”, како и објектите на Градежен Иститут и Катастарот на Град Скопје.

Поради техничките зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе бидат корисниците од општините Сарај, Ѓорче Петров и Карпош.

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, во периодот од 09:00 до 11:30 часот, без струја ќе бидат корисниците од дел од селото Сарај и улицата „Ѓорче Петров” подулици број 1 и број 5, улицата „Трајко Бошковски – Тарцан” и улицата „Кузман Шапкарев” од број 1 до број 30.

Во периодот од 12:30 до 15:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од дел од улицата „Дрезденска”, како и објектите на Градежен Иститут и Катастарот на Град Скопје.

Парламентарни избори 2020