вторник, 29. ноември 2022. Вести денес: 44
home Скопје

Без струја утре делови од неколку скопски општини

Без струја утре делови од неколку скопски општини

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 25.12.2020 година ( петок ) без електрична енергија ќе останат:

– Од 09.00 до 11.00 часот, корисниците од дел на ул.Скупи бр.3а и место викано „Криви Дол“. (општина Карпош);
– Од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од дел на бул.Србија над кружниот тек и ул. Борис Трајковски бр.18. (општина Кисела Вода);
– Од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од ул. Жегљане бр.40а, 40б, 42а, 42б, и околните објекти на улицата Жегљане. (општина Гази Баба);
– Од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од дел на нас. Драчево, ул.9007 (патот кон Китка) и дрварата „Караџица“. (општина Кисела Вода);

Коронавирус