недела, 29. ноември 2020. Вести денес: 90
home Скопје

Без струја утре делови од Кисела Вода, Ѓорче Петров и Зелениково

Без струја утре делови од Кисела Вода, Ѓорче Петров и Зелениково

Од ЕВН Македонија АД, добивме известување дека на ден 30.07.2019 година ( вторник ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 09:00 до 12:00 часот, дел од корисниците од улиците Дренак и Драга Стојановска во општина Кисела Вода.

– во периодот од 09:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од ул. Ѓурчин Кокале во општина Ѓорче Петров.

– во период од 10:00 до 15:00 часот, корисниците од селата Зелениково и Орешани во општина Зелениково.

– во периодот од 10:30 до 14:00 часот, дел од корисниците од ул. Кнез Хатсон во општина Ѓорче Петров.

Коронавирус