понеделник, 18. октомври 2021. Вести денес: 30
home Скопје

Без струја утре делови од Кисела Вода, Чаир, Карпош и Сопиште

Без струја утре делови од Кисела Вода, Чаир, Карпош и Сопиште

Од 8 до 15.30 часот утре без електрична енергија ќе бидат корисниците на дел ул. „Ѓорѓи Сугаре“ 16 и од ул. „Михаил Чеков“ број 4 и 9 во општина Кисела Вода, соопшти Центарот за управување со кризи по известување од ЕВН Македонија.

Од 12 до 14 часот утре струја ќе немаат и корисниците на ул. „Евлија Челебрија“ 1 и Детскиот театар Центар во општина Чаир, а од 9 до 12 часот и корисниците на дел од ул. „Јустинијан Први“, КАМ Маркет, Дисконт ГИГО Трејд и околните објекти до автобуската станица во општина Кисела Вода, како и корисниците од ул. „Леринска“ – објектите со број 62А, 62Б, 64А, 64Б, 66А и 66Б во општина Карпош.

Според известувањето на ЕВН Македонија, од 9 до 11 часот утре без електрична енргија ќе бидат и корисниците на ул. „Самоилова“ 94 и Фонд центар за исламска цивилизација во општина Чаир, од 9.45 до 13.30 часот корисниците на дел ул.„Козле“ околу броевите 107 до број 122, ул.„Козле” подулица 2 и околните улици во општина Карпош.

Од 10 до 14.30 часот струја ќе немаат и корисниците на дел од село Горно Соње напојуван од ТС Соње Коштан 8 во општина Сопиште.

Локални избори 2021