недела, 4. декември 2022. Вести денес: 31
home Скопје

Без струја делови од три скопски општини

Без струја делови од три скопски општини

Утре од девет до 13 часот без електрична енергија ќе бидат корисниците од ул. „Браќа Чакреви“ од број 3 до број 14, ул. „Рамиз Садику“ броевите 3, 5 и 7, ул. „Христо Батанџиев“ од број 79 до 87 (непарни броеви), ул. „Христо Батанџиев“ од број 106 до број 130 (парни броеви), ул. Рамиз Садику од број 12 до број 28 (парни броеви)  во општина Ѓорче Петров.

Без струја утре од 8:30 до 13:30 часот ќе бидат и корисници од дел од  ул. „Салих Асим“ од бр.47 до бр. 61 во општи Чаир, од девет до 13 часот корисниците од дел од село Кондово во општина Сарај,  а од 8:30 до 15 часот корисници од бул. „Партизански одреди“ од број 101 до број 111, ул. „Хелсинки“ од број 20 до број 39 б, ул. „Хелсинки“ број 59 во  општина Карпош, информира денеска Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје.

Прекините во електричното напојување се поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа.

Коронавирус