четврток, 6. август 2020. Вести денес: 72
home Скопје

Без струја делови од Сопиште, Кисела Вода и Бутел

Без струја делови од Сопиште, Кисела Вода и Бутел

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 30.07.2020 година ( четврток ), без електрична енергија ќе останат:

• од 08:30 до 11:00 часот, дел од с. Горно Соње. ( Општина Сопиште )
• од 08:30 до 12:00 часот, помал дел од ул. Вера Јоциќ, (околу куќен број 10 ). ( Општина Кисела Вода )
• од 09:00 до 11:00 часот, дел од ул. Бел Камен. ( Општина Бутел )
• од 09:00 до 15:00 часот, дел од ул. Иван Хаџи Николов и ул. Сердарот во нас. Драчево. ( Општина Кисела Вода )

Коронавирус