петок, 22. октомври 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Без струја делови од повеќе скопски општини

Без струја делови од повеќе скопски општини

Од „ЕВН Македонија“ известуваат дека денес 16.11.2018 година (петок), заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат делови од повеќе скопски општини.

  • од 08:00 до 15:00 часот корисниците од дел од с. Марино и с. Кадино. (Oпштина Илинден )
  • од 08:30 до 15:30 часот корисниците од ул. Димитар Пандилов со број: 12, 14, 16, 18 и 20.  (Општина Центар )
  • од 09:00 до 14:00 часот корисниците од ул. Христо Батанџиев бр. 15 и  дел од ул. Мајски Манифест.  (Oпштина Ѓорче Петров )
  • од 09:00 до 15:00 часот корисниците од дел од ул. 1 во с. Сопиште. (Oпштина Сопиште )
  • од 09:00 до 15:00 часот корисниците од ул. Радишанска бр. 30, Луботенски Пат и околните подулички. (Oпштина Бутел )
  • од 09:00 до 15:00 часот корисниците од ул. Скупи од бр. 2 до бр. 10, подулица 3 и подулица   (Oпштина Карпош )
  • од 10:00 до 11:00 часот корисниците од дел од с. Бањани. (Општина Чучер – Сандево)

Локални избори 2021