вторник, 24. ноември 2020. Вести денес: 140
home Скопје

Без струја делови од неколку скопски општини

Без струја делови од неколку скопски општини

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 29.10.2020 година ( четврток), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

• од 07:45 до 15:00 часот, улица 516 и фирмите во кругот и околината на Фабриката Комуна. ( Општина Гази Баба )

• од 08:30 до 15:00 часот, дел од ул. Киро Фетак. ( Општина Кисела Вода )

• од 09:00 до 13:00 часот, с. Горњани, с. Бањани, с . Чучер и с. Мирковци. ( Општина Чучер Сандево )

• од 11:00 до 15:00 часот, ул. Пролетерска од бр. 2, до бр. 20. ( Општина Карпош )

Коронавирус