четврток, 9. април 2020. Вести денес: 176
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

Без струја делови од Гази Баба и Кисела Вода

Без струја делови од Гази Баба и Кисела Вода

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување, најава, дека, на ден 04.03.2019 година (понеделник), се планирани технички зафати во дистрибутивната електро-мрежа во Град Скопје и без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 09:00 до 12:00 часот корисниците од ул. Боривое Милошевски, ул.Вера Радосављевиќ. (Општина Гази Баба ), и

-во периодот од 09:00 до 13:30 часот корисниците од: ул. „14 ти Декември“ бр. 1 и 3, ООУ „Круме Кепески“ и останатите локали во кругот на ООУ „Круме Кепески“(Општина Кисела Вода)

Коронавирус