четврток, 23. јуни 2022. Вести денес: 11
АКТУЕЛНО

Падна владата во Бугарија, Кирил Петков повеќе не е премиер

home Скопје

Без струја дел од повеќе скопски општини

Без струја дел од повеќе скопски општини

ЕВН ги известува дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници на ден 23.06.2022 година ( четврток )

• од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од с. Добри Дол. (Oпштина Сопиште)
• од 08:30 до 11:00 часот, корисниците од нас. Белви, мотел Белви и сите стопански објекти во посочениот реон. (Oпштина Илинден)
• од 09:00 до 10:00 часот, корисниците од од објектите во околината на Бензинска пумпа – Дет Оил на ул. Перо Наков бб. (Oпштина Гази Баба)
• од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Кучково. (Oпштина Ѓорче Петров)

Коронавирус