петок, 30. јули 2021. Вести денес: 4
home Скопје

Без струја дел од Ѓорче Петров

Без струја дел од Ѓорче Петров

Од „ЕВН Македонија“ АД  известување дека за ден 26.06.2020 година (петок),  се  планирани следните  технички зафати во електро-системот во градот Скопје.

– 25-во периодот од 10:00 – 13:00 часот без електрична енeргија ќе останат дел од корисниците на ул.Тодор Џиповски -Мерџан, општина Ѓoрче Петров.

 

Коронавирус