понеделник, 12. април 2021. Вести денес: 141
home Скопје

Бесплатен паркинг на ПОЦ за новогодишните празници

Бесплатен паркинг на ПОЦ за новогодишните празници

Отворените паркиралишта со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе работат до 15:00 часот, затворените паркиралишта и катната гаража до 18:00 часот, а шалтерите за издавање на договори во Дирекцијата на претпријатието ќе работат до 16:00 часот, информираат од ПОЦ.

Оттаму додаваат дека сите паркиралишта со кои стопанисува ЈП ПОЦ на 01.01. (вторник) и на 02.01.2019 година (среда) ќе бидат бесплатни за сите граѓани.

Редовната наплата за паркирање на паркиралиштата и издавање на
договори во Дирекцијата на ЈП ПОЦ, како што велат, ќе продолжи на 03.01.2019 година (четврток) со вообичаено работно време.

Коронавирус