понеделник, 17. јануари 2022. Вести денес: 122
home Скопје

Автобуската постојка во ГТЦ од утре привремено се затвора

Автобуската постојка во ГТЦ од утре привремено се затвора

Автобуската постојка во подрумот на ГТЦ утре нема да биде во функција од 12 часот, па се до наредниот ден во утринските часови.

Автобусите на линијата „50“ во тој период ќе ја користат автобуската постојка до паркот Жена борец.

Привременото затворање на постојката е поради централниот настан во рамки на манифестацијата „Зборува Скопје“ кој ќе се одржи во Графити галеријата во ГТЦ.

Коронавирус