петок, 3. јули 2020. Вести денес: 97
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Што мисли Заев за Црвенковски и колку е Заев богат?

home Скопје

Автобус на ЈСП вози во очајна состојба, ризик за патниците и минувачите (ФОТО)

Автобус на ЈСП вози во очајна состојба, ризик за патниците и минувачите (ФОТО)

Автобус на ЈСП во небезбедна состојба вози низ скопските улици.

Со скршена врата, автобусот во ваква состојба претставува ризик и за патниците внатре, но и за минувачите и автомобилите околу него бидејќи постои можност целосно да се откорне.

Фотографијата до нашата редакција ја испрати читател на КУРИР кој овој автобус го забележал во близина на Железничката станица.

 

Парламентарни избори 2020