петок, 29. септември 2023. Вести денес: 0
home Скопје

Арсовска: Заедно со Муцунски, Костовски и Стефковски ќе ги искористиме сите свои потенцијали, капацитети и способности за да го направиме нашето Скопје, модерна, современа и европска метропола

Арсовска: Заедно со Муцунски, Костовски и Стефковски ќе ги искористиме сите свои потенцијали, капацитети и способности за да го направиме нашето Скопје, модерна, современа и европска метропола

Заеднички и во соработка со Тимчо Муцунски, градоначалник на Општина Аеродром, Дарко Костовски, градоначалник на Општина Бутел и Бобан Стефковски, градоначалник на Општина Гази Баба, ќе ги искористиме сите свои потенцијали, капацитети и способности за да го направиме нашето Скопје, модерна, современа и европска метропола, истакна Данела Арсовска, кандидатот за градоначалник на Град Скопје поддржан од ВМРО-ДПМНЕ.

-Само со чесно работење, реализација на клучните проекти и добро смислена стратегија за градот, поддржана од сите учесници во креирањето на политичките и општествени процеси, ќе ја исполниме целта за подобро место за живеење за сите жители на Скопје.