вторник, 27. октомври 2020. Вести денес: 0
home Скопје

Аеродром убедливо на врвот, Центар и Карпош со алармантни бројки – Погледнете каква е состојбата со активни случаи во вашата општина

Аеродром убедливо на врвот, Центар и Карпош со алармантни бројки – Погледнете каква е состојбата со активни случаи во вашата општина

Активни случаи по општини Скопје денеска (по завршување на епидемиолошките анкети, може да има измена во дистрибуцијата по општини во Скопје)

• Чаир – 96

• Гази Баба – 213

• Аеродром – 429

• Карпош – 373

• Центар – 395

• Кисела Вода – 257

• Ѓорче Петров – 183

• Бутел – 82

• Шуто Оризари – 14

• Студеничани – 3

• Сарај – 15

• Арачиново – 4

• Илинден – 32

• Сопиште – 18

• Чучер Сандево – 6

• Петровец –10

• Зелениково – 5

• Странец – 12

• Нераспределен-31

Коронавирус