вторник, 24. ноември 2020. Вести денес: 19
home Скопје

Аеродром со убедливо водство на активни случаи – Алармантно е и во Карпош и Центар, проверете ја состојбата во вашата општина

Аеродром со убедливо водство на активни случаи – Алармантно е и во Карпош и Центар, проверете ја состојбата во вашата општина

Активни случаи по општини Скопје денеска (по завршување на епидемиолошките анкети, може да има измена во дистрибуцијата по општини во Скопје)
Чаир – 159
Гази Баба – 403
Аеродром – 649
Карпош – 516
Центар – 510
Кисела Вода – 387
Ѓорче Петров – 275
Бутел – 132
Шуто Оризари – 22
Студеничани – 6
Сарај – 21
Арачиново – 10
Илинден – 58
Сопиште – 27
Чучер Сандево – 12
Петровец –19
Зелениково – 8
Странец – 19
Нераспределен- 87

Коронавирус